Blog

1472 – Trefarget bluse av Mayflower

Nydelig bluse i det deilige og lette Mayflower Kid Silk. Blusen er strikket i et vakkert og stilig mønster i tre farger.

Hverdag Cardigan

Luksus poncho 327-oppskrift fra Canard aps

Anchors Full Suit – PetiteKnit

Knitting for Olive er et dansk selskap som lager de vakreste oppskriftene på deilige barneklær. Oppskriftene er tilgjengelige i størrelser 3 måneder – 8 år. For alle oppskriftene kan du kjøpe Strikke til oliven eget garn, som er deilig merino eller resirkulert bomull.

Strikket DROPS Genser i "Air" med runde og norske mønstre. Størrelse S – XXXL. ~ DROPS Design

& # 39; Iben & # 39; 🌑 Fin og enkel genser – perfekt for sesongen🍂Hvis du også vil strikke en #ibensweater finner du oppskriften og garnet på www.camillavad.dk (eller følg linken i profilen👆🏻) – og det er plass til alle her – mønsteret går fra størrelse xs-3xl 🙌🏻 Det er strikket med en tråd #camillavadlambswool og en tråd silke mohair. De 3 fine genserne her er strikket i fargene Lys Grå, Stålgrå og Thunder Blue med en silkemhair som passer. Jeg & # 39; mangler bare en rød genser nå❤️ # iben strikket # cami …

Oppskrift på # RaglanbluseSummerbird – størrelse 9-12 og 18-24 måneder | kvalitetstid | bloglovin & # 39;

I denne oppskriften har jeg valgt å strikke på pinne 4½, men grunnprinsippet er det samme enten du strikker på tynnere eller tykkere pinner.

Meg kledde den nye halsen min nær hel halsen fra en halvvinklet vinkel. Halskanten er på en kommode. Markerer …

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close
Close