Blog

Er du som meg, elsker hullmønster, men vil strikke den mens du ser …

Hvis du er som meg, elsker hullmønster, men vil strikke det mens du ser på TV i sofaen, eller kanskje du er en nybegynner på hullstrikking. .. Da er dette riktig mønster, 4 pinner danner hullmønsteret (og to av pinnene er rent masker). Videoen viser hvordan man strikker begge deler

nybegynner hæl

Hvis du har fulgt bloggen min, vet du at jeg bare har strikket i litt over et år. Jeg har kommet langt på kort tid, men har unngått ting som rundpinner, kabelkn …

GRATIS MØNSTERSMØNSTER: 15+ Bukser og skjørt Syveiledninger: Få tilgang til hundrevis av gratis symønstre og unike moderne design

Laer-aa-strikke! -For-kids-og-nybegynnere

Laer-aa-strikke! -For-kids-og-nybegynnere

sy piler

Vinterknopphatt

I dag satte jeg meg ned for å lage et steg-for-steg innlegg om hvordan man syr en hatt i trøya …

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close