Blog

FERSK: Line Langmo forteller MinMote at det er veldig enkelt å strikke hverandre & # 39; s …

FRISK: Line Langmo forteller MinMote at det er veldig enkelt å strikke genseren, selv om du er nybegynner. Foto: linelangmo.no

Et superenkelt sett med mest rette og noen gale sting. Lua er strikket med en teknikk som ligner litt på patentstrikking. Definitivt anbefalt som TV-strikking! Nybegynner / skjerf strikkes frem og tilbake i riller (rett masker). Hatten er strikket nedenfra og opp med rette og gale masker i et enkelt, men iøynefallende mønster.

Dekorer sofaen i en feie med disse enkle og fine puter! Nybegynner / Velg mellom strikk eller perlestrikk. Strikk rundt i ett stykke, sy sammen øverst og nederst. Hvis du ønsker det, kan du legge til midlertidige ordninger og veve sammen øverst og nederst for å få et sømløst resultat.

Klikk for å forstørre

Strikket kurv med god plass. Denne har godt tak og strikkes lett om en kveld eller to. Midlertidige oppsett brukes og kurven veves sammen for et sømløst resultat.

Vers | Versene mine

Klarhet Crop Top Sweater Strikkeoppskrift

KNITT CAMILLA PIHL på Instagramu: "Hannah sweatshirt i kamel! Perfekt for nybegynnere! Den er også strikket på store pinner, noe som gjør det enkelt å bli ferdig! …"

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close