Blog

Høstjakken min Strikkeoppskrift av Knit_by_Siv Siv Kristin

New Twist fungerte på en veldig enkel måte, bare bytt nåler for å forme den og jobbe en raglan-reduksjon. Pickles Merino Worsted og Pickles Silk Mohair utgjør en av våre favorittblandinger av garn. Merinoen er utrolig myk og Sill Mohair lager et lag utenfor den for å beskytte fibrene mot pilling og tilsette litt myk fuzz. Nybegynner / lett / strikket bottom-up med en raglan-nedgang.

En drømmehals, klassisk luksuriøst i utseende og åh, følelsen av silkemykt mohair rundt halsen er helt uslåelig! Pickles Silk Mohair er en eksklusiv blanding av skinnende silke og mykt mohair. Strikket med dobbel tråd, dette blir både varmt og fint! Strikk brettkanter i begge ender av nakken.

FRISK: Line Langmo forteller MinMote at det er veldig enkelt å strikke genseren, selv om du er nybegynner. Foto: linelangmo.no

Et superenkelt sett med mest rette og noen gale sting. Lua er strikket med en teknikk som ligner litt på patentstrikking. Definitivt anbefalt som TV-strikking! Nybegynner / skjerf strikkes frem og tilbake i riller (rett masker). Hatten er strikket nedenfra og opp med rette og gale masker i et enkelt, men iøynefallende mønster.

Strikket kurv med god plass. Denne har godt tak og strikkes lett om en kveld eller to. Midlertidige oppsett brukes og kurven veves sammen for et sømløst resultat.

Klikk for å forstørre

Klarhet Crop Top Sweater Strikkeoppskrift

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close
Close