Blog

Hvordan lage fotoopplæringen til armstrikking // Del 1: Casting On – Flax & Twine

Velkommen! Jeg er så glad for at du er her for å lære å armstrikke. Jeg tror du kommer til å elske det! Du trenger ikke å være en strikker i det hele tatt, men hvis du er det, vil det være kjent med en gang. Hvis du ikke gjør det, har jeg gitt mange detaljerte fotografier for å gjøre det superenkelt å følge og LES MER

Hvis du har fulgt bloggen min, vet du at jeg bare har strikket i litt over et år. Jeg har kommet langt på kort tid, men har unngått ting som rundpinner, kabelkn …

Elsker å strikke opp disse kabelhjertene! Få mitt hjertestingmønster for en sammenlåsende design i vertikale paneler som kan strikkes for å utgjøre så mange morsomme prosjekter. Jeg tror at disse pene hjertene ville se bra ut som et strikket skjerf eller et teppe. #StudioKnit #cable strikking #cablehea

GRATIS MØNSTERSMØNSTER: 15+ Bukser og skjørt Syveiledninger: Få tilgang til hundrevis av gratis symønstre og unike moderne design

Denne næropplæringen om video og gratis heklemønster fører deg gjennom hvert trinn av disse vottene ved å bruke bare en hekle. Både høyre- og venstrehåndsversjoner er tilgjengelige. #freecrochetpattern #crochetmittens

Hvis du har fulgt bloggen min, vet du at jeg bare har strikket i litt over et år. Jeg har kommet langt på kort tid, men har unngått ting som rundpinner, kabelkn …

GRATIS MØNSTERSMØNSTER: 15+ Bukser og skjørt Syveiledninger: Få tilgang til hundrevis av gratis symønstre og unike moderne design

Så fargerik! Jeg strikker morsomme frukt sitrusskiver i bomullsgarn. #StudioKnit # knittingpattern # knitdishcloth # strikkevideo

Laer-aa-strikke! -For-barn-og-nybegynnere

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close