Blog

Hvordan strikke en perfekt kant – Etterbehandling gratis teknikk

I dag på bloggen delte jeg den siste oppføringen av mine peruanske ukes eventyr. Denne turen var en av de mest fantastiske opplevelsene i livet mitt! Peru, takk for at du er så innbydende og åh så fantastisk vakker, jeg vil aldri glemme deg! Les alt om min peruanske uke ved å følge lenken i profilen min. Iført #ivy_sweater i slitne Moeke-garn

Maskinstrikking 101

Ankers Dräkt

Link til en fantastisk kalkulator på nettet som jeg bruker for å hjelpe meg med å forme kronen på en bedårende babyhatt. www.thedietdiary ….

ClippedOnIssuu fra tejiendo domino – GRATIS e-bok

Mosaikkstrikking er en enkel måte å legge til farger på oppvaskklutene dine.

Hælalternativer. Ravelry: Tainas Kannanottoja Heel-alternativer. Ravelry: Taina's Kannanottoja: Fransk 1 nederlandsk 2 taffy 3 bånd 4 hæl formet vanlig hæl 9 tips: fransk 5 nederlandsk 6 runde 7 omvendt nederlandsk 8 andre ettertanke sädekavenus 13 hæl edeellä 10 uten navn 11 ettertanke tape 12 korte rader en kil hæl 14 timeglass 15 søt tomat 16

Å sy en genser virket aldri lettere med denne enkle å følge opplæringen.

Blogg om å konvertere en genser til en cardigan, lenke til hvordan du ser dypt ut. Steik en genser, legg til bånd for å lage en cardigan

Ved hjelp av en støpende fille – strikkemaskin

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close