Blog

SØT LITEN BARSELGAVE – NYBEGYNNER STRIKK – GRATIS OG NORSK OPPSKRIFT

Tante er Fortsatt Gal! – SØT LITEN BARSELGAVE – NYBEGYNNER STRIKK – GRATIS OG NORSK OPPSKRIFT

FRESH: Line Langmo forteller til MinMote at det er veldig enkelt å strikke genseren, selv om man er nybegynner. Foto: linelangmo.no

Click to enlarge

Pynt opp sofaen i en fei med disse enkle og fine putene!Nybegynner / Velg mellom rille- eller perlestrikk. Strikkes rund i ett stykke, sys til slutt sammen i topp og bunn. Dersom du ønsker kan du legge opp med midlertidig opplegg og veve sammen i topp og bunn for et sømløst resultat.

Et superenkelt sett med mest rette, og noen vrange masker. Lua er strikket med en teknikk som ser litt ut som patentstrikk. Absolutt å anbefale som tv-strikketøy!Nybegynner / Skjerfet strikkes fram og tilbake i rillestrikk (rette masker). Lua strikkes nedenfra og opp med rette og vrange masker i et enkelt men iøynefallende mønster.

Clarity Crop Top Sweater Knitting Pattern

KNIT CAMILLA PIHL na Instagramu: “Hannah genser i kamel! Perfekt for deg som er nybegynner! Også strikkes den på store pinner noe som gjør at det går fort å bli ferdig!…”

Ny vri er strikket på en enkel måte, det er ingen økinger eller fellinger bortsett fra i raglan. Ellers er genseren formet ved hjelp av garnkvaliteter og pinnestørrelse.Pickles Tjukk Merino og Pickles Silk Mohair er en av våre favorittblandinger. Merinoen er så myk at du nesten ikke kan tro det, og Pickles Silk Mohair legger seg utenpå som et beskyttende puselag og gjør at plagget holder seg fint lenger.Nybegynner / Litt øvet / Strikkes nedenfra og opp.

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close