Blog

Superenkel-strikk-alert! Dette settet passer alle karer og er virkelig superenke…

Superenkel-strikk-alert! Dette settet passer alle karer og er virkelig superenkelt. Hvorfor ikke slå til med en hjemmestrikka gave til en du er glad i?Nybegynner / Lua strikkes nedenfra og opp med brettekant og enkel felling. Halsen strikkes ovenfra og ned og det økes etter ribbestrikken.

Pynt opp sofaen i en fei med disse enkle og fine putene!Nybegynner / Velg mellom rille- eller perlestrikk. Strikkes rund i ett stykke, sys til slutt sammen i topp og bunn. Dersom du ønsker kan du legge opp med midlertidig opplegg og veve sammen i topp og bunn for et sømløst resultat.

Enten du er nybegynner som trenger starthjelp, eller en dreven strikker som har lyst til å leke deg frem til unike fargekombinasjoner på ullsokkene og koften: Her er strikke-appene du bør teste.

Click to enlarge

KNIT CAMILLA PIHL na Instagramu: “Hannah genser i kamel! Perfekt for deg som er nybegynner! Også strikkes den på store pinner noe som gjør at det går fort å bli ferdig!…”

Verse | My Verse

Clarity Crop Top Sweater Knitting Pattern

Denne selekjolen er like enkel som den er søt. Den passer utrolig lenge, fordi merinoulla er så tøyelig, og er vel så søt kort som lang. Turbanen setter prikken over i-en!Nybegynner / Kjolen strikkes nedenfra og opp i en kombinasjon av riller og glattstrikk, og du feller jevnt fordelt etterhvert. Den deles i for og bakstykker etter skjørtet er ferdig, og strikkes videre i rillestrikk for god stabilitet. Det hekles en fastmaskekant rundt øvre kant etterpå. Turbanen strikkes i samme kombinasjon av

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close